Aktuality

Karatisti úspešní na Slovenskom pohári

04_Karatisti

V sobotu 13. apríla sa v Starej Ľubovni konala súťaž v karate tretie kolo Slovenského pohára deti a žiakov. Zúčastnilo sa jej 53 klubov a 444 pretekárov.

 

Z Kežmarku do Starej Ľubovne vycestovalo 12 karatistov. Získali sme osem umiestnení. Dve prvé miesta, päť druhých miest a jedno tretie miesto.

Bizubová Dominika získala prvé miesto v kategórii Agility dievčatá osemročné. Novák René získal prvé miesto v kategórii Agility chlapci 11-roční. Božoň Jaroslav získal druhé miesto v kategórii Agility chlapci 10-roční. Theisz Eliška získala druhé miesto v kategórii Agility dievčatá 8-ročné. Hermelová Henrieta získala druhé miesto v kategórii Agility dievčatá deväťročné. Demková Katarína získala druhé miesto v kategórii Agility dievčatá 10-ročné. Bizub Peter získal druhé miesto v kategórii Agility chlapci 8-roční. Vaverčák Tobias získal tretie miesto v kategórii Agility chlapci 9-roční.

Dňa 27. apríla sme v Kežmarku organizovali Majstrovstva Tatranskej Únie. Je to postupová súťaž pre deti a žiakov na Majstrovstva Slovenska, ktoré sa budú konať 25. mája v Banskej Bystrici.

Text a foto: Jaroslav Božoň